ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ
6 червня – знаковий день для здобувачів заочної форми навчання першого рівня вищої освіти спеціальності 181 – Харчові технології (групи 51 з-т та 51 з-тз), оскільки вони успішно пройшли одне із головних, проте не останнє у своєму житті, випробування – склали випускний комплексний екзамен. Члени комісії: професор ЛЮБИЧ Віталій (Голова ЕК), професор ЗАМОРСЬКА Ірина, професор ТОКАР Анастасія та доцент ЄВЧУК Яна.
Результати атестації: з 6 (шести) студентів, які складали екзамен: "5" отримали – 0 студента або 0 %, "4" отримали – 4 студента або 66,67%, “3” отримали 2 студента або 33,33%. Середній бал підсумкової атестації (складання екзамену) рівний 3,67.
Глибокі знання з профілюючих предметів продемонстрували студенти: КОЗЛОВА Вікторія; УМАНСЬКА Любов.
Кафедра харчових технології вітає нових фахівців галузі з успішним складанням підсумкової атестації, бажає сил та наснаги у подальшій професійній діяльності.
Катерина КОСТЕЦЬКА, секретар ЕК