Підсумкова атестація студентів заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня бакалавр
1 та 2 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Екзаменаційна комісія призначена в такому складі:
Любич Віталій Володимирович |
- голова ЕК, професор кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, доктор сільськогосподарських наук |
Заморська Ірина Леонідівна |
- професор кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, доктор технічних наук; |
Костецька Катерина Василівна |
- доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук; |
Василишина Олена Володимирівна |
- доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук. |
Секретар ЕК – доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук – Желєзна Валерія Валеріївна
Підсумкова атестація проводилася у формі комплексного кваліфікаційного екзамену. Спочатку була проведена ідентифікація учасників екзаменаційного процесу (за допомогою електронного ресурсу Zoom).
Потім відбулися самі екзамени що проходили у дистанційному форматі шляхом тестування у системі Moodle (LMS) на сайті http://exam.udau.edu.ua.
До підсумкової атестації (складання екзамену) було допущено 26 студентів заочної форми навчання. Усі студенти успішно скали екзамен. Середній бал підсумкової атестації рівний – 3,77.
За результатами і висновками ЕК студенти володіють знаннями з програмного матеріалу, логічно мислять, добре підготовлені до тестового контролю знань.
Вітаємо студентів з успішним складанням підсумкової атестації та бажаємо їм подальших успіхів!
Секретар ЕК – доцент кафедри харчових технологій,
к. с.-г. н. – Валерія ЖЕЛЄЗНА