+38 (04744) 3-43-82
Меню

Підсумкова атестація студентів заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня бакалавр

 

1 та 2 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології».

Екзаменаційна комісія призначена в такому складі:

Любич Віталій Володимирович

-         голова ЕК, професор кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, доктор сільськогосподарських наук

Заморська Ірина Леонідівна

-         професор кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, доктор технічних наук;

Костецька Катерина Василівна

-         доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук;

Василишина Олена Володимирівна

-         доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук.

Секретар ЕК – доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук – Желєзна Валерія Валеріївна

 

Підсумкова атестація проводилася у формі комплексного кваліфікаційного екзамену. Спочатку була проведена ідентифікація учасників екзаменаційного процесу (за допомогою електронного ресурсу Zoom).

Потім відбулися самі екзамени що проходили у дистанційному форматі шляхом тестування у системі Moodle (LMS) на сайті http://exam.udau.edu.ua.

До підсумкової атестації (складання екзамену) було допущено 26 студентів заочної форми навчання. Усі студенти успішно скали екзамен. Середній бал підсумкової атестації рівний – 3,77.

За результатами і висновками ЕК студенти володіють знаннями з програмного матеріалу, логічно мислять, добре підготовлені до тестового контролю знань.

Вітаємо студентів з успішним складанням підсумкової атестації та бажаємо їм подальших успіхів!

Секретар ЕК – доцент кафедри харчових технологій,

к. с.-г. н. – Валерія ЖЕЛЄЗНА