+38 (04744) 3-43-82
Меню

ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ СТУДЕНТІВ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»

24 червня – знаковий день для здобувачів денної форми навчання початкового (короткий цикл) рівня вищої освіти спеціальності 181 – Харчові технології (групи 21 мбт), оскільки вони успішно пройшли одне із головних, проте не останнє у своєму житті, випробування – склали випускний комплексний екзамен.

Члени комісії: доцент Костецька К.В. (Голова ЕК), професор Токар А.Ю. та доценти Єремеєва О.А., Худік Л.М. 

Результати атестації: з 5 (п’яти) студентів, які складали екзамен: "5" отримала – одна студентка або 20 %, "4" отримали – 4 студента або 80%. Середній бал підсумкової атестації (складання комплексного екзамену) рівний 4,2.

Кафедра харчових технології вітає нових фахівців галузі з успішним складанням підсумкової атестації, бажає сил та наснаги у подальшій професійній діяльності!