Підсумкова атестація студентів освітнього рівня молодший бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання
15 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня молодший бакалавр.
Екзаменаційна комісія призначена в такому складі:
Новіков Володимир Вікторович |
- голова ЕК, доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат технічних наук; |
Токар Анастасія Юхимівна |
- професор кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, доктор сільськогосподарських наук; |
Єремеєва Олена Анатоліївна |
- доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат технічних наук; |
Василишина Олена Володимирівна |
- доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук. |
Секретар ЕК – доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук – Желєзна Валерія Валеріївна
Із 3 студентів, які складали екзамен "5" отримали – два студенти або 66,7 %, “4” отримали один студент або 33,3 %. Загальна кількість добрих оцінок склала 100,0 %. Середній бал підсумкової атестації (складання екзамену) рівний – 4,6.
Глибокі знання з профілюючих предметів продемонстрували студенти:
Богомаз Анастасія Ігорівна
Грабовський Сергій Романович
Вітаємо студентів з успішним складанням підсумкової атестації та бажаємо їм подальших успіхів!
Секретар ЕК – доцент кафедри харчових технологій,
к. с.-г. н. – Валерія ЖЕЛЄЗНА