+38 (04744) 3-43-82
Меню

Підсумкова атестація студентів освітнього рівня молодший бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання

15 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня молодший бакалавр.

Екзаменаційна комісія призначена в такому складі:

Новіков Володимир Вікторович

-         голова ЕК, доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат технічних наук;

Токар Анастасія Юхимівна

-         професор кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, доктор сільськогосподарських наук;

Єремеєва Олена Анатоліївна

-         доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат технічних наук;

Василишина Олена Володимирівна

-         доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук.

Секретар ЕК – доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук – Желєзна Валерія Валеріївна

Із 3 студентів, які складали екзамен "5" отримали – два студенти або 66,7 %, “4” отримали один студент  або 33,3 %. Загальна кількість добрих оцінок склала 100,0 %. Середній бал підсумкової атестації (складання екзамену)  рівний  – 4,6.

Глибокі знання з профілюючих предметів продемонстрували студенти:

Богомаз Анастасія Ігорівна

Грабовський Сергій Романович

Вітаємо студентів з успішним складанням підсумкової атестації та бажаємо їм подальших успіхів!

Секретар ЕК – доцент кафедри харчових технологій,

к. с.-г. н. – Валерія ЖЕЛЄЗНА