Підсумкова атестація студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня бакалавр
8 та 9 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Екзаменаційна комісія призначена в такому складі:
Любич Віталій Володимирович |
- голова ЕК, професор кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, доктор сільськогосподарських наук |
Заморська Ірина Леонідівна |
- професор кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, доктор технічних наук; |
Костецька Катерина Василівна |
- доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук; |
Василишина Олена Володимирівна |
- доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук. |
Секретар ЕК – доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук – Желєзна Валерія Валеріївна.
Підсумкова атестація проводилася у формі комплексного кваліфікаційного екзамену. Спочатку була проведена ідентифікація учасників екзаменаційного процесу (за допомогою електронного ресурсу Zoom).
Потім відбулися самі екзамени що проходили у дистанційному форматі шляхом тестування у системі Moodle (LMS) на сайті http://exam.udau.edu.ua.
Із 33 студентів, які складали екзамен «5» отримали – 16 студентів або 48,48 %, «4» отримали – 13 студентів або 39,40 %, «3» отримали 4 студенти або 12,12 %. Загальна кількість добрих оцінок склала 87,9 %. Середній бал підсумкової атестації (складання екзамену) рівний – 4,4.
Глибокі знання з профілюючих предметів продемонстрували студенти:
Левченко Тетяна Анатоліївна
Саврасова Дарина Володимирівна
Яковишина Альона Юріївна
Сніцар Ігор Олегович
Ляшенко Юлія Юріївна
Мокроус Валерія Анатоліївна
За результатами і висновками ЕК студенти володіють знаннями з програмного матеріалу, логічно мислять, добре підготовлені до тестового контролю знань.
Вітаємо студентів з успішним складанням підсумкової атестації та бажаємо їм подальших успіхів!
Секретар ЕК – доцент кафедри харчових технологій,
к. с.-г. н. – Валерія ЖЕЛЄЗНА