+38 (04744) 3-43-82
Меню

Підсумкова атестація студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня бакалавр

 

 

8 та 9 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології».

Екзаменаційна комісія призначена в такому складі:

Любич Віталій Володимирович

-         голова ЕК, професор кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, доктор сільськогосподарських наук

Заморська Ірина Леонідівна

-         професор кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, доктор технічних наук;

Костецька Катерина Василівна

-         доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук;

Василишина Олена Володимирівна

-         доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук.

Секретар ЕК – доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук – Желєзна Валерія Валеріївна.

Підсумкова атестація проводилася у формі комплексного кваліфікаційного екзамену. Спочатку була проведена ідентифікація учасників екзаменаційного процесу (за допомогою електронного ресурсу Zoom).

Потім відбулися самі екзамени що проходили у дистанційному форматі шляхом тестування у системі Moodle (LMS) на сайті http://exam.udau.edu.ua.

Із 33 студентів, які складали екзамен «5» отримали – 16 студентів або 48,48 %, «4» отримали – 13 студентів або 39,40 %, «3» отримали 4 студенти  або 12,12 %. Загальна кількість добрих оцінок склала 87,9 %. Середній бал підсумкової атестації (складання екзамену)  рівний  – 4,4.

Глибокі знання з профілюючих предметів продемонстрували студенти:

Левченко Тетяна Анатоліївна

Саврасова Дарина Володимирівна

Яковишина Альона Юріївна

Сніцар Ігор Олегович

Ляшенко Юлія Юріївна

Мокроус Валерія Анатоліївна

За результатами і висновками ЕК студенти володіють знаннями з програмного матеріалу, логічно мислять, добре підготовлені до тестового контролю знань.

Вітаємо студентів з успішним складанням підсумкової атестації та бажаємо їм подальших успіхів!

Секретар ЕК – доцент кафедри харчових технологій,

к. с.-г. н. – Валерія ЖЕЛЄЗНА