Підсумкова атестація бакалаврів зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).
19 та 22 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів заочної та денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).
Екзаменаційна комісія призначена в такому складі:
Заморська Ірина Леонідівна |
- голова ЕК, завідувач кафедри технологій харчових продуктів Уманського національного університету садівництва, доцент, доктор технічних наук; |
Новіков Володимир Вікторович |
- старший викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва, кандидат технічних наук; |
Єремеєва Олена Анатоліївна |
- старший викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва, кандидат технічних наук; |
Матенчук Людмила Юріївна |
- доцент кафедри технологій харчових продуктів Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук.
|
Секретар ЕК – старший викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва, кандидат сільськогосподарських наук – Желєзна Валерія Валеріївна.
Підсумкова атестація проводилася у формі комплексних кваліфікаційних екзаменів. Спочатку була проведена ідентифікація учасників екзаменаційного процесу (за допомогою електронного ресурсу Zoom).
На зустріч у Zoom було запрошено технічного секретаря приймальної комісії інженерно-технологічного факультету Худік Людмилу Миколаївну, яка розповіла випускникам правила вступу до магістратури!
Потім відбулися самі екзамени що проходили у дистанційному форматі шляхом тестування у системі Moodle (LMS) на сайті http://exam.udau.edu.ua.
До підсумкової атестації (складання екзамену) було допущено 13 студентів заочної форми навчання та 31 студент денної. Усі студенти успішно скали екзамен. Середній бал підсумкової атестації рівний – 4,03.
За результатами і висновками ЕК студенти володіють знаннями з програмного матеріалу, логічно мислять, добре підготовлені до тестового контролю знань.
Вітаємо студентів з успішним складанням підсумкової атестації та бажаємо їм подальших успіхів!
Секретар ЕК – ст. викладач кафедри технології
зберігання і переробки зерна, к. с.-г. н. – Желєзна В. В.