ОПАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ МЕТОДАМИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ
Для надання студентам якісної освіти викладачі кафедри харчових технологій опановують різноманітні засоби та інструменти сучасного світу. Громадська організація «Прогресильні» надала можливість підвищити кваліфікацію завдяки створеному п’ятиденному майданчику для навчання від професійних лекторів, де обговорювалися актуальні питання застосування інноваційних методів в освітньому процесі. Серед них, зокрема, були такі:
- - «Дизайн-мислення для освітян»;
- - «Промпт-інжиніринг для навчання»;
- - «Оцінювання у виші: територія "освяченого суб’єктивізму»";
- - «Інклюзивний дизайн дисципліни»;
- - «Травмо-інформоване викладання».
Катерина КОСТЕЦЬКА закріпила отриманні знання в галузі штучного інтелекту, також пройшовши курси з використання ШІ, що організовані Управлінням освіти і науки Черкаської обласної адміністрації за ініціативи і сприяння Міністерства освіти і науки України. Дані курси дозволили розвинути цифрову компетентність і використовувати всі переваги ШІ.