+38 (04744) 3-43-82
Меню

НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

Ідея безперервної освіти є сучасним трендом, тому освітній процес студентів УНУС відбувається не лише в аудиторіях університету та на онлайн-платформі Moodle, але й із використанням неформального навчання. Особливо важливий такий досвід для майбутніх технік-технологів – молодших бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології.

Практикуємо два підходи: максимум – зарахований заліковий модуль на підставі отриманого сертифіката; мінімум – зарахована тема за участь у семінарі або практикумі.

Зокрема, студент групи 21 мбт Сергій ГРИНЮК, у рамках дисципліни «Стандартизація, контроль якості та безпечність продуктів харчових виробництв», разом із викладачем долучилися до актуального для керівників та працівників харчових підприємств і господарств ресторанної сфери світу онлайн-курсів «PROFI CLUB».

 

Під час онлайн-зустрічі на тему МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ обговорювали вимоги законодавства, відповідальність операторів ринку, приклади етикеток тощо. Зустріч не тільки надала учасникам багато інформації, а й була наповнена списком вузько-спеціалізованих і технологічних запитань, які потребують додаткових роз'яснень. 

 

На ЗУСТРІЧІ обговорили питання:

 Основні вимоги щодо маркування харчових продуктів.

 Правила та винятки з правил маркування для українських виробників та імпортерів.

 На що звернути увагу споживачу при купівлі продуктів.

 Відповідальність виробників та постачальників за порушення вимог маркування.

 Процедура дій споживача при виявленні незрозумілої інформації на етикетці харчового продукту.