+38 (04744) 3-43-82
Меню

НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

11-12 квітня 2024 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» 2023-2024 н.р.

У конференції взяли участь 30 здобувачів із 16 закладів вищої освіти України, серед яких були здобувачі Уманського національного університету садівництва.

Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти. Презентацію та розгляд наукових робіт було організовано на секціях.

У секції «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна» студенти спеціальності «Харочові технології» представили такі роботи: Ростислав СМАРОВОЗ «Удосконалення технології виробництва макаронів з борошном гарбузовим», Вероніка КОБЕРНИК «Формування кулінарної якості хліба з пастою гарбузовою», науковий керівник – к. с.-г. наук, доцент кафедри харчових технологій – Валерія ЖЕЛЄЗНА

Доповіді викликали зацікавленість учасників конференції, які задавали цікаві запитання, що підтверджує високий рівень виконання та актуальність, представленого матеріалу.

На підставі рецензій та оцінювання наукових доповідей учасників науково-практичної конференції, галузева конкурсна комісія під головуванням ректора університету Олександра ШЕВЧЕНКА визначила переможців Конкурсу та нагородила: дипломом ІІІ ступеня: Ростислава СМАРОВОЗА та грамотою в номінації «Оригінальність ідеї»: - Вероніку КОБЕРНИК.

Вітаємо молодих науковців і бажаємо їм подальших наукових звершень!

Дякуємо організаторам конкурсу за цікавий, продуктивний та насичений захід!