Наука для виробництва.
Викладачі кафедри технології зберігання зерна Уманського НУС (проф. Осокіна Н.М., Ярошенко В.В., Ткаченко Г.В.) спільно з доцентом Національного університету харчових технологій Янюк Т.І. під керівництвом директора ТОВ АФ "Відродження"(Житомирська обл.) Марцуном О.М. розробили два патенти на корисну модель : «Спосіб підготовки насіння сої дробленням для вилучення олії екструзією з наступним пресуванням» та «Спосіб підготовки насіння сої плющенням для вилучення олії екструзією з наступним пресуванням». Дослідження в умовах виробництва довели перевагу плющення. Чотирьох місяців вистачило для будівництва окремого цеху.
Викладач Ткаченко Г.В. контролює режим роботи за допомого пірометра
Геннадій Ткаченко, викладач
кафедри технології зберігання і переробки зерна