На лабораторному заняті з дисципліни «Технологія комбікормів»
На лабораторному заняті з дисципліни «Технологія комбікормів» здобувачі вищої освіти 41-тз групи, освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності «Харчові технології» підготували пізнавальні презентації про особливості виробництва комбікормів для різник видів тварин.
В доповідях студенти висвітлили важливі питання збалансованого раціону харчування тварин, складу, виду комбікормів для різних груп тварин та особливостей технологій їхнього виробництва.
Неправильно складений раціон тварин, в першу чергу, впливає на виробничі показники, зменшення споживання корму, погіршення здоров’я тварин, збільшення їхнього падіжу. Відповідно, погіршується якість продукції тваринного походження.
Студенти продемонстрували високий рівень підготовки обраних тем та провели плідну дискусію!
Валерія Желєзна, доцент кафедри технології
зберігання і переробки зерна