+38 (04744) 3-43-82
Меню

МІЖНАРОДНE ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧАМИ КАФЕДРИ

Доцентами кафедри харчових технологій успішно пройдено інтернаціональний трейнінг: «Інтерактивні технології змішаного навчання  при підготовці бакалаврів та магістрів в країнах Європейського союзу та Україні», що відбувався з 6 по 13 березня 2023 року.

Результати підвищення кваліфікації були обговорені під час засідання кафедри:

-                     Чи була для Вас корисною участь у трейнінгу?

Участь була корисною. Окремі речі були відомі до вебінару, проте після опрацювання матеріалів загальні навички використання інноваційних методів інтерактивного навчання в цілому розширились.

-                     Повідомте, будь ласка, який навчальний матеріал для Вас став найбільш корисним?

Корисними стали сервіси для миттєвого тестування. Зараз бачимо суттєві проблеми із комунікацією зі здобувачами під час дистанційного навчання. Використання нетипових методів та методик викладення матеріалу, взаємодії зі здобувачами надає позитивні результати. Особлива подяка за лінки сервісів. Отримані навички та знання стануть у нагоді у рамках викладання дисциплін в умовах дистанційного навчання.

-                     Який навчальний матеріал,  на Ваш погляд,  не стосувався тематики проекту?

Важко відповісти на питання. Всі надані матеріали стосувались інтерактивних технологій змішаного навчання.

-                     Висловіть своє враження від організації проєкту

Позитивним є посилання на youtube, що дає можливість завантажити урок. Можливість опрацювання матеріалу у зручний час, зокрема після занять – перевага для педагогічних працівників. В цілому враження від підвищення – позитивне.