Лекційне заняття англійською мовою з дисципліни «Технологія комбікормів»
Для здобувачів початкового рівня вищої освіти (ОС молодший бакалавр) спеціальності 181 «Харчові технології» було проведено лекційне заняття англійською мовою з дисципліни «Технологія комбікормів» на тему «ORGANIZATION OF THE TECHNOLOGICAL PROCESS OF FEED MANUFACTURING», яку підготувала доцент кафедри харчових технологій Валерія ЖЕЛЄЗНА.
Під час лекції було розглянуто порядок технологічних операцій при виробництві комбікормів, які необхідно здійснити, щоб досягти максимальної реалізації потенційної кормової цінності кормових складових.
Проаналізовано основні технологічні операції – подрібнення інгредієнтів, їх дозування, змішування та можливість їх варіації, показано переваги та недоліки таких схем.
Валерія ЖЕЛЄЗНА, доцент кафедри харчових технологій