+38 (04744) 3-43-82
Меню

Лабораторне заняття на кафедрі харчових технологій

27 квітня студенти 31-т групи виконали лабораторну роботу із визначення органолептих, фізичних та хімічних показників якості мороженої риби в рамках
дисципліни "Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби".
Зокрема, вчились аналізувати зразки великих та дрібних промислових риб за відповідністю до вимог нормативно-технологічної документації на сировину, серед яких - якість глазурування заморожених плит риби, ознаки свіжості, консистенція після розморожування, розміри, маса окремих частин риби, питома маса, основні хімічні показники.
За результатами виконаних завдань склали акт-висновок на досліджувану сировину.
Студенти залишились задоволені виконанням роботи.

Людмила Худік, старший викладач кафедри