+38 (04744) 3-43-82
Меню

І-Й ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 – ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та стимулювання їхньої творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету, в листопаді 2023 р. відбувся І етап олімпіади зі спеціальності 181 "Харчові технології". В олімпіаді брали участь студенти усіх рівнів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».

Для студентів було запропоновано два завдання, що вимагали як знання фактичного матеріалу, так і навичок логічного мислення. Олімпіада проводилася за допомогою платформ Moodle (https://moodle.udau.edu.ua/course/view.php?id=1917) та Zoom.

У першому завданні необхідно було дати відповідь на тестові запитання з харчових технологій. Друге завдання представлене у вигляді запитань, яке стосувалось певної технології харчових виробництв з описом: сировини, що використовується; принципової технологічної схеми виробництва; характеристики окремих технологічних стадій; призначення технологічних процесів; основних фізико-хімічних змін, що відбуваються при цьому та їх вплив на якість готової продукції. Як результат праці здобувача над другим завданням була підготовка презентації з доповіддю.

 

Переможцями І туру Всеукраїнської олімпіади серед здобувачів вищої освіти спеціальності  181 Харчові технології у 2023/2024 н. р. стали:

І-ше місце

Ковальов Денис Миколайович – 41-т

Думанська Софія Олександрівна – 21-т

Коберник Вероніка Василівна – 31-т

ІІ-ге місце

Клименко Світлана Олексіївна – 21-т         

Гоцуляк Анна Вячеславівна – 11-т

Осіна Яна Анатоліївна – 21-т

ІІІ-тє місце

Мельник Дар`я Володимирівна – 41-т         

Димура Станіслав Олександрович – 31-т

Харук Діана Русланівна – 21-т