І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Харчових технологій» на кафедрі технології зберігання і переробки зерна
З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету та згідно наказом Міністерства освіта і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2020–2021 навчальному році» 12 листопада на кафедрі технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Харчових технологій».
У заході взяли участь студенти другого–четвертого курсів спеціальності 181 «Харчові технології».
Олімпіада була проведена у дистанційній формі на платформах Zoom і Moodle, передбачала два блоки завдань з харчових технологій та технологій галузі: І – тестові завдання; ІІ – творче завдання.
Перевага під час оцінювання та визначення кращих в олімпіаді була за представленням творчого завдання, його презентації та аргументованість.
За результатами онлайн-доповідей творчого завдання переможцями олімпіади І туру з «Харчових технологій» у 2020/2021 н. р. стали:
I – Бугера Олена, 41 тз група;
І – Яковишина Альона, 31-тз група;
ІІ – Притуляк Владислав, 41-тз група;
II – Шульга Юлія, 41 тз група;
III – Депутат Анастасія, 31-тз група.
ІІІ – Грабова Діана, 21-т група.
Голова комісії – Осокіна Н. М.
Члени комісії: Євчук Я. В., Єремеєва О. А., Костецька К. В., Новак Л. Л., Новіков В. В., Любич В. В.
Викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна вітають переможців і рекомендує їх до участі в ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади!
Катерина КОСТЕЦЬКА,
доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна