+38 (04744) 3-43-82
Меню

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Харчових технологій» на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету та згідно наказом Міністерства освіта і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2020–2021 навчальному році» 12 листопада на кафедрі технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Харчових технологій».

У заході взяли участь студенти другого–четвертого курсів спеціальності 181 «Харчові технології».

Олімпіада була проведена у дистанційній формі на платформах Zoom і Moodle, передбачала два блоки завдань з харчових технологій та технологій галузі: І – тестові завдання; ІІ – творче завдання.

Перевага під час оцінювання та визначення кращих в олімпіаді була за представленням творчого завдання, його презентації та аргументованість.

За результатами онлайн-доповідей творчого завдання переможцями олімпіади І туру з «Харчових технологій» у 2020/2021 н. р. стали:

IБугера Олена, 41 тз група;

І – Яковишина Альона, 31-тз група;

ІІ – Притуляк Владислав, 41-тз група;

II – Шульга Юлія, 41 тз група;

III – Депутат Анастасія, 31-тз група.

ІІІ – Грабова Діана,  21-т група.

 

Голова комісії – Осокіна Н. М.

Члени комісії: Євчук Я. В., Єремеєва О. А., Костецька К. В., Новак Л. Л., Новіков В. В., Любич В. В.

 

Викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна вітають переможців і рекомендує їх до участі в ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади!

 

 

Катерина КОСТЕЦЬКА,

доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна