Групове заняття проведено в умовах діючого виробництва
Під час завершення першого семестру 2023-2024 навчального року здобувачі освітнього рівня магістр та бакалавр спеціальності Харчові технології відвідали діючі виробничі потужності акціонерного товариства «Вітаміни».
Історія підприємства починається з 1953 року, коли були започатковані перші практики виробництва біологічно активних речовин. Сьогодні асортимент продукції значно збільшився, а технології її виробництва відповідають сучасним стандартам.
Під час виробництва лікарських засобів та харчових добавок використовують новітнє устаткування із особливістю роботи якого були ознайомлені учасники заняття на виробництві.
Цінним було обговорення особливостей реалізації практик забезпечення якості та безпечності на виробництві. Здобувачі освітнього рівня магістр мали можливість ознайомитись із способами використання математичного моделювання та статичного оброблення на діючому виробництві.
Загальні враження від заняття у всіх учасників залишились позитивними. Слід зазначити, що випускники університету успішно працюють на цьому виробництві, а керівництво заводу виявило зацікавлення у потенційному працевлаштуванні нових випускників кафедри харчових технологій.