+38 (04744) 3-43-82
Меню

Гостьова лекція зі стейкхолдером з навчальної дисципліни «Технологія комбікормів»

17 березня відбулась гостьова лекція з запрошеним стейкхолдером для студентів спеціальності «Харчові технології» ОР «Бакалавр» та ОР «Молодший бакалавр».

Лекцію провів Олександр СТЕПЕНКО, завідувач виробництвом ТОВ «Цехаве Корм» ЛТД. Лектор дуже цікаво та професійно виклав інформацію, особливо наглядно показав технологію виробництва комбікормів та преміксів, ознайомив студентів з сировиною, яка входить в їх склад, з програмою для складання рецептів, розповів про систему якості кормів GMP+.

Студенти цікавилися та активно обговорювали питання, що стосуються сучасного обладнання, яке використовується на комбікормовому заводі, проведення лабораторних аналізів якості сировини та готової продукції, а також можливістю проходження виробничої практики в компанії ТОВ «Цехаве Корм» ЛТД.

Такі лекції сприяють ефективному навчальному процесу, у якому поєднуються усі чинники правильної та компетентної підготовки високопрофесійного фахівця. А безпосередній процес комунікації між студентом та роботодавцем сприяє підготовці до виробничої практики та формуванню у студента потрібних якостей.

Дякуємо Олександру СТЕПЕНКУ за проведену лекції!

 

Валерія ЖЕЛЄЗНА, доцент кафедри харчових технологій