ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ З ЗАЛУЧЕННЯМ СТЕЙКХОЛДЕРА
16 березня 2023 року розпочато новий цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету, серед яких і здобувачі початкового рівня вищої освіти спеціальністю 181 Харчові технології.
Дисципліна "Технології харчових виробництв" є нормативною серед компонентів освітньої програми Харчові технології підготовки молодших бакалаврів. Дисципліна є важливим складником єдиного процесу вивчення всіх навчальних дисциплін курсу, що пов’язані з технологією виробництва харчових продуктів і присвячена теоретичним основам технологічних процесів виробництва харчових продуктів, особливостей технології харчових продуктів та напівфабрикатів та набуттям практичних навичок.
Ефективність навчального процесу істотно підвищується за рахунок залучення стейкхолдерів, а більше – у наслідок інтеграції їх до перегляду програм навчання. Прикладом такої співпраці є залучення до освітнього процесу, в тому числі і через читання лекцій, головного спеціаліста технологічно відділу та зовнішньоекономічних зв’язків Української корпорації по виноградарству і виноробній промисловості «УКРВИНПРОМ» – УСПАЛЕНКО Ольги, що є випускницею УНУС за спеціальністю 181 Харчові технології.
Важливим було почути практичні аспекти виноробної галузі.
Вдячні спеціалісту галузі та розраховуємо на подальшу плідну співпрацю!!!
Катерина КОСТЕЦЬКА,
Гарант ОП