ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ВІД КОМПАНІЇ «УМАНЬПИВО»
Для здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології» проведено гостьову лекцію інженером-технологом компанії «Уманьпиво» – Дмитром ДАНИЛЕНКОМ на тему «Складники пива. Пивоварний процес, переваги «Уманьпиво».
Під час лекції Дмитро ДАНИЛЕНКО детально розповів про сировину, яку використовують для виготовлення пива, сучасне обладнання очистки води для підприємства, процес пивоваріння, затирання, фільтрацію, кип'ятіння, освітлення, охолодження, бродіння, дозрівання та розлив. Також студенти дізналися про інновації, які впроваджує компанія
Особливу увагу було приділено сучасним підходам до пивоваріння, екологічності виробництва та впровадженню інноваційних технологій для забезпечення високої якості своєї продукції та про особливості, які відрізняють продукцію «Уманьпиво» на ринку. Лекція мала інтерактивний формат, що дозволило студентам отримати вичерпні відповіді на запитання від фахівця галузі.
Студенти залишилися задоволеними проведеною лекцією та дуже вдячні за розкриті секрети професійного успіху.
Валерія ЖЕЛЄЗНА, доцент кафедри харчових технологій