Гостьова лекція по виробництву крафтових продуктів!
11 березня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна у межах вивчення дисциплін «Технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» та «Сучасні досягнення харчової науки» відбулась гостьова лекція за участю лектора-практика (випускника інженерно-технологічного факультету) Юрія Миронюка.
Зі вступним словом виступили гарант освітньої програми спеціальності 181 – Харчові технології ОР «Бакалавр», доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Яна Євчук та декан інженерно-технологічного факультету, доцент Олександр Пушка. У своєму виступі вони акцентували увагу на те, що забезпечення якості вищої освіти – це доволі багатоаспектний процес, тому роль стейкголдерів має ключове значення, оскільки визначає відносини між різними зацікавленими сторонами.
Тематика гостьової лекції передбачала огляд виробництва різних видів харчових продуктів: хлібобулочних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.
У лекції взяли участь студенти 1-4 курсів спеціальності «Харчові технології» та науково-педагогічні працівники кафедр технології зберігання і переробки зерна та технологій харчових продуктів.
Валерія Желєзна, ст. викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна