Гостьова лекція із дисципліни Управління якістю та безпечністю продукції харчових виробництв проведена директором філії Зеленодольська ТОВ СП НІБУЛОН
Сьогодні, 09 вересня була проведена гостьова лекція «Актуальні проблеми якості» провідним фахівцем в галузі управління якістю Стратуцою Ярославом Сергійовичом, який обіймає посаду директора Філії Зеленодольська ТОВ СП Нібулон. Ярослав Сергійович акцентував увагу на практичних аспектах менеджменту якості та безпечності продукції в умовах сучасного елеватора.
Студенти перших курсів навчання спеціальності Харчові технології (ОП Харчові технології) мали можливість конструктивного діалогу із потенційним роботодавцем не тільки за темою лекції, а й дізнались про актуальні напрями розвитку промисловості, особливості працевлаштування для випускників, передумови до кар’єрного росту в компанії ТОВ СП НІБУЛОН. За результатами лекційного заняття здобувачі отримали позитивні враження.
Слід зазначити, що Ярослав Сергійович є не тільки одним із наймолодших директорів компанії, а й колишнім випускником кафедри технології зберігання і переробки зерна. Продемонстрований яскравий приклад кар’єрного росту, відкриті можливості для молодих, енергійних, креативних людей, які є професіоналами своєї справи – найбільш ефективна мотивація здобувачів щодо подальшої професійної активності.
Володимир Новіков, доцент кафедри технології
зберігання і переробки зерна