+38 (04744) 3-43-82
Меню

ДОСВІД УЧАСТІ В ПРОГРАМІ МІЖНАРОДНОЇ МОБІЛЬНОСТІ ERASMUS+

З 13 травня по 17 травня 2024 року доктор технічних наук, професор кафедри харчових технологій Ірина ЗАМОРСЬКА спільно з викладачами кафедри фінансів, банківської справи та страхування професором Оленою ПРОКОПЧУК, кафедри менеджменту доцентом Юлією ХАЛАХУР, кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін доцентом Людмилою МАШКОВСЬКОЮ взяла участь у проекті Erasmus KA1 Staff Mobility for Teaching, що проходив в Академії ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському (Республіка Польща) в рамках співпраці між Уманським університетом садівництва та  Академією  ім. Якуба з Парадижу.

Основними цілями міжнародної мобільності були: обмін досвідом та кращими практиками у сфері вищої освіти, підвищення якості та набуття нового академічного досвіду; поглиблення міжнародного співробітництва у сфері вищої освіти; підвищення конкурентоспроможності українських закладів вищої освіти; сприяння культурному обміну; розвиток професійних, мовних та міжкультурних комунікативних навичок та особистісний розвиток.

В рамках проекту був прочитаний курс «Технології післязбиральної обробки та зберігання фруктів та овочів», що був інтегрований в навчальний курс Академії ім. Якуба з Парадижу.

Участь у подібних проектах сприятиме зміцненню міжнародних зав’язків, обміну академічним досвідом, підвищенню професійного рівня  викладачів, а здобувачі в майбутньому зможуть використовувати отримані знання під час здійснення професійної діяльності.

Щиро вдячні адміністрації та колективу Академії ім. Якуба з Парадижу за надану можливість  та гостинність. Сподіваємося на подальшу співпрацю!