+38 (04744) 3-43-82
Меню

Цикл гостьових лекцій із залученням професіоналів із виробництва продовжено

 

21 лютого 2022 року продовжено цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету.

 

Дисципліна "Контроль якості та безпека продукції харчових виробництв" є нормативною серед компонентів освітньої програми підготовки здобувачів початкового (короткого) циклу вищої освіти за спеціальністю 181 Харчові технології та присвячена теоретичним основам технологічних процесів виробництва харчових продуктів, особливостей технології харчових продуктів та напівфабрикатів та набуттям практичних навичок контролю якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції на технологічних стадіях виробництва.

 

Ефективність навчального процесу істотно підвищується за рахунок залучення професіоналів із виробництва, а більше – у наслідок інтеграції їх до перегляду програм навчання. Прикладом такої співпраці є залучення до освітнього процесу, в тому числі через читання лекцій, власника мережі закладів ресторанного господарства – Костецького Юрія Васильовича, що є випускником спеціальності 181 Харчові технології магістерського рівня навчання УНУС.

Важливим було почути практичні аспекти ведення та функціонування закладу з виробництва продуктів харчування, а також проблеми, виклики та можливі шляхи їх вирішення.

 

Колектив кафедри висловлює вдячність спеціалістам із виробництва та розраховуємо на подальшу співпрацю у майбутньому!!!