+38 (04744) 3-43-82
Меню

І тур студентської олімпіади на кафедрі технологій харчових продуктів

У рамках виконання наказу Міністерства освіти і науки України та наказу Уманського національного університету садівництва «Про  проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2021-2022 навчальному році» 3 листопада 2021 р. на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУС проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» за програмою «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів».

Участь у заході взяли студенти третього-четвертого курсів спеціальності 181 «Харчові технології».

Олімпіада проводилась дистанційно на платформах ZOOM і MOODL й складалась з  двох блоків завдань – тестові завдання та теоретичні запитання з різних технологій виробництва. Перевага в оцінюванні завдань надавалась рівню обґрунтованості відповідей завдань другого блоку.

За результатами сумарної кількості набраних балів переможні місця серед учасників І туру олімпіади розподілились таким чином:

І місце – Мокроус Валерія, 41-т група;

                Ляшенко Юлія, 41-т група;

ІІ місце – Грабова Діана, 31-тз група;

ІІІ місце – Хлівна Ганна, 11к-т група.

Комісія олімпіади у складі:

Голова комісії – Заморська І.Л.

Члени комісії: Токар А.Ю., Матенчук Л.Ю., Гайдай І.В., Калайда К.В., Волкова Т.В., Худік Л.М.

Колектив кафедри технологій харчових продуктів вітає переможців та бажає достойно представити наш університет у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади.

 

 Людмила ХУДІК,

викладач кафедри технологій харчових продуктів