І тур студентської олімпіади на кафедрі технологій харчових продуктів
У рамках виконання наказу Міністерства освіти і науки України та наказу Уманського національного університету садівництва «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2021-2022 навчальному році» 3 листопада 2021 р. на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУС проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» за програмою «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів».
Участь у заході взяли студенти третього-четвертого курсів спеціальності 181 «Харчові технології».
Олімпіада проводилась дистанційно на платформах ZOOM і MOODL й складалась з двох блоків завдань – тестові завдання та теоретичні запитання з різних технологій виробництва. Перевага в оцінюванні завдань надавалась рівню обґрунтованості відповідей завдань другого блоку.
За результатами сумарної кількості набраних балів переможні місця серед учасників І туру олімпіади розподілились таким чином:
І місце – Мокроус Валерія, 41-т група;
Ляшенко Юлія, 41-т група;
ІІ місце – Грабова Діана, 31-тз група;
ІІІ місце – Хлівна Ганна, 11к-т група.
Комісія олімпіади у складі:
Голова комісії – Заморська І.Л.
Члени комісії: Токар А.Ю., Матенчук Л.Ю., Гайдай І.В., Калайда К.В., Волкова Т.В., Худік Л.М.
Колектив кафедри технологій харчових продуктів вітає переможців та бажає достойно представити наш університет у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади.
Людмила ХУДІК,
викладач кафедри технологій харчових продуктів