+38 (04744) 3-43-82
Меню

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції на кафедрі технологій харчових продуктів

В рамках проведення Всеукраїнської студентської наукової конференції 22 квітня 2021 року на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУС відбулось засідання студентського наукового гуртка.

До уваги було представлено 21 доповідь студентів, що навчаються за освітніми рівнями «бакалавр» та «магістр» (освітні програми «Технології харчування» та «Харчові технології»).

Тематика конференції торкнулася широкого спектру питань, зокрема удосконалення існуючих та розробка нових технологій виробництва харчових продуктів, обґрунтування їх харчової цінності та безпечності. Усі доповіді визнано змістовними, достатньо аргументованими та достойно представленими.

В результаті, кращими відзначено доповіді студента 11м-тх групи Дмитра Губіна за темою «Використання способів уникнення колоїдних помутніть при виробництві пива» (науковий керівник – к.т.н., доцент Гайдай І.В.), студента 11м-тх групи Євгена Лісниченка за темою «Удосконалення технології заморожених плодово-ягідних десертів функціонального призначення» (науковий керівник – к. с.-г. н., доцент Василишина О.В.) та студентки 11мб-т групи Анастасії Богомаз за темою «Виготовлення медових вин з плодів вишні» (науковий керівник – д.с.-г.н., професор Токар А.Ю.).

Колектив кафедри вдячний студентам за участь у конференції, зичить натхнення та успіхів у подальшій науковій роботі!

Юлія Ляшенко, староста наукового гуртка, студентка 31-т групи