+38 (04744) 3-43-82
Меню

ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція "Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів". Сформовано збірник матеріалів конференції

7 квітня 2021 року на базі Уманського національного університету садівництва відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів». Організовували захід кафедра технологій харчових продуктів Уманського національного університету садівництва спільно з Київським національним торговельно-економічним університетом (кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю) та Таврійським державним агротехнологічним університетом ім. Дмитра Моторного (кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи).

Метою даного заходу було обговорення сучасного стану та актуальних проблем розвитку технологій харчових виробництв та ресторанного господарства, сучасних технологій зберігання сировини і харчових продуктів, інноваційних технологій харчових продуктів функціонального призначення, використання харчових добавок у виробництві харчових продуктів.

У конференції взяли участь понад 50 осіб: викладачі вищих навчальних закладів, науковці, аспіранти, студенти, директори з біля 10 вищих навчальних закладів: Київський національний торговельно-економічний університет, Таврійський державний агротехнологічний університет, Національний університет харчових технологій, Херсонський державний аграрно-економічний університет, Українська військово-медична академія, Полтавська державна аграрна академія, Сумський національний аграрний університет, Одеська національна академія харчових технологій, Дослідна станція «Маяк» Інституту овочівництва і баштанництва НААН (с. Крути, Чернігівська обл.), Інститут продовольчих ресурсів НААН. Конференція була насичена та корисна молодим вченим, аспірантам та студентам.

За матеріалами конференції опубліковано збірник наукових праць «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», усі, хто брав участь у нашому заході,  отримають сертифікат учасника конференціїї.

Електронну версію збірника Ви можете завантажити на сайті кафедри технологій харчових продуктів Уманського НУС, перейшовши за посиланням: https://tzppo.udau.edu.ua/assets/files/zb-21/zbirnik.pdf

Колектив кафедри технологій харчових продуктів вітає учасників конференції та дякує всім за співпрацю!