+38 (04744) 3-43-82
Меню

Засідання фахового семінару щодо попередньої експертизи дисертації

18 лютого 2021 р. на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУС  відбулось засідання фахового семінару “Харчові технології та інженерія”.

Карантинні обмеження внесли свої корективи в роботу семінару, тому розгляд дисертації Людмили Худік на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за темою «Збереженість яблук ранньозимових сортів з післязбиральною обробкою інгібітором етилену в Правобережному Лісостепу України» відбувся в онлайн форматі.

Роботу виконано в Уманському національному університеті садівництва.

Науковий керівник – доктор сільськогосподарських наук, професор О.В. Мельник.

Рецензентами виступили Ірина Заморська – доктор технічних наук, професор, завідуюча кафедрою технологій харчових продуктів, Ніна Осокіна – доктор сільськогосподарських наук, професор, завідуюча кафедрою технології зберігання і переробки зерна, Ірина Гайдай – кандидат технічних наук, доцент, старший викладач кафедри технологій харчових продуктів.

Проводили міжкафедральний семінар головуюча  Анастасія Токар, професор кафедри технологій харчових продуктів, доктор сільськогосподарських наук, професор; секретар  – Катерина Калайда, доцент кафедри технологій харчових продуктів,  кандидат сільськогосподарських наук, доцент.

Здобувач  виступила з доповіддю про основні результати наукового дослідження.

Ґрунтовна доповідь дисертанта викликала наукову дискусію та жваве обговорення.

Враховуючи позитивні рецензії, схвальні відгуки наукового зібрання, актуальність теми дослідження, наукову новизну і практичне значення одержаних результатів, було ухвалено спільне рішення про рекомендацію дисертації Людмили Худік «Збереженість яблук ранньозимових сортів з післязбиральною обробкою інгібітором етилену в Правобережному Лісостепу України» для розгляду в спеціалізованій вченій раді.