І тур студентської олімпіади на кафедрі технологій харчових продуктів
У рамках виконання наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2020-2021 навчальному році» та з метою пошуку й стимулювання до творчої діяльності обдарованої молоді 19 листопада 2020 р.на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУС проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» за програмами «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» та «Технології харчування».
Участь у заході взяли студенти третього-четвертого курсів спеціальності 181 «Харчові технології».
Олімпіада проводилась дистанційно на платформах ZOOM і MOOLD й складалась з двох блоків завдань – тестові завдання та теоретичні запитання з технологій виробництва. Перевага в оцінюванні завдань надавалась рівню обґрунтованості відповідей завдань другого блоку.
За результатами сумарної кількості набраних балів переможні місця серед учасників І туру олімпіади розподілились таким чином:
- за програмою «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»:
І місце – Мокроус Валерія, 31-т група;
ІІ місце – Ляшенко Юлія, 31-т група;
ІІІ місце – Гончар Сергій, 21к-т група.
- за програмою «Технології харчування»:
І місце – Савін Андрій, 11к-тх група;
І місце – Падюк Марія, 11к-тх група;
ІІ місце – Попова Аліна, 11к-тх група;
ІІІ місце – Войченко Іванна, 11к-тх група.
Комісія у складі:
Голова комісії – Заморська І.Л.
Члени комісії: Токар А.Ю., Матенчук Л.Ю., Гайдай І.В., Калайда К.В., Волкова Т.В., Худік Л.М.
Колектив кафедри технологій харчових продуктів вітає переможців та бажає достойно представити наш університет у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади.
Людмила Худік,
викладач кафедри технологій харчових продуктів