Лекція з роботодавцем на тему «Українська національна кухня»
Викладачами кафедри технологій харчових продуктів Уманського НУС було запрошено директора бару «Корчма» Валерія Костюка, який у рамках вивчення дисципліни «Інноваційні технології харчових продуктів» за ОП «Технології харчування» прочитав лекцію «Українська національна кухня».
Зустріч була організована для студентів 1-4 курсів та викладачів кафедри. Заклад ресторанного господарства «Корчма» функціонує 25 років та спеціалізується саме на стравах української кухні. Серед слов'янських кухонь українська по праву має статус найбільш різноманітної й багатої, вона давно одержала поширення за межами України. Валерій Костюк у своїй доповіді зупинився не лише на особливостях приготування, асортименті страв, але й поділився досвідом ведення ресторанного бізнесу, організацією роботи, перспективами розвитку даної галузі.
Як результат, здобувачі ознайомились з тонкощами організації та ведення ресторанного бізнесу, особливостями української кухні та отримали досвід спілкування з потенційним роботодавцем, що допоможе нашим випускникам, знаючи потреби галузі, вирішити питання працевлаштування.