Увага! Сформовано збірник матеріалів конференції
Шановні колеги!
Повідомляємо, що сформовано збірник тез доповідей науковців, які було презентовано в секціях «Розвиток технологій харчових виробництв та ресторанного господарства: проблеми, перспективи, ефективність», «Сучасні технології зберігання сировини і харчових продуктів», «Інноваційні технології харчових продуктів функціонального призначення», «Використання харчових добавок у виробництві харчових продуктів» на Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», що відбулась 7 квітня 2020 року в Уманському національному університеті садівництва.
Електронну версію збірника Ви можете завантажити на сайті кафедри технологій харчових продуктів Уманського НУС, перейшовши за посиланням: https://tzppo.udau.edu.ua/ua/nauka-ta-innovacii/zbirnik-tez-vseukrainskoi-naukovo-praktichnoi-konferencii-innovacijni-tehnologii-ta-pidvishhennya-efektivnosti-virobnictva-harchovih-produktiv.html