+38 (04744) 3-43-82
Меню

Секційне засідання студентської наукової інтернет-конференції на кафедрі технологій харчових продуктів

В онлайн режимі 23 квітня 2020 року кафедрою технологій харчових продуктів Уманського НУС було проведено секційне засідання студентської наукової інтернет-конференції, яка приурочена до 120-річчя від дня народження видатного вченого і педагога у галузі землеробства С.С. Рубіна.

В доповідях та презентаціях висвітлювались питання розширення асортименту та удосконалення технології виготовлення харчових продуктів з використання нетрадиційної сировини в харчовій промисловості, вдосконалення технології зберігання рослинної сировини й оцінка якості та безпечності  отриманої продукції.

В роботі секції взяли участь викладачі кафедри  та студенти інженерно-технологічного факультету.

Керівник секції – Ірина Заморська,  д.т.н., завідувач кафедри

Керівник гуртка – Альона Заболотна, ст. викладач

Староста гуртка – Аліна Лобода, студентка 41-т групи

 На високому науковому та технічному рівнях з науковими доповідями ознайомили  учасників конференції студенти 11-мт та 11-мтх груп.

Зі змістовними оглядовими статтями виступили студенти 41-т, 21-кт, 31-т та 11-кт груп.

Найкращими визнані доповіді:        

I місце

Анастасія Петруха. Заморожування плодів – перспективний спосіб переробки (студентка 31-т групи).  Керівник – викладач Пиркало В.В.

- Анастасія Сасс. Якість заморожених ягід суниці за попередньої обробки в розчині мальтодекстрину (студентка 41-т групи). Керівник – д.т.н. доцент Заморська І.Л.

- Євген Бровар. Хіміко-технологічна оцінка сировини для виготовлення медових напоїв (студент 11м-т групи). Керівник – д. с.-г. н., професор Токар А.Ю.

II місце

Дмитро Губін. Технології виробництва фруктових чипсів (студент 41-т групи). Керівник – к.т.н. ст. викладач Гайдай І.В.

Аліна Лобода. Швидкозаморожені овочеві суміші для перших страв (студентка 41-т групи). Керівник – к.с.-г. н., ст. викладач Заболотна А.В.

-   Наталія Кривда. Вміст аскорбінової кислоти і поліфенолів у напоях з чорної смородини ( студентка 11м-т групи). Керівник – д. с.-г. н., професор Токар А.Ю.

 III місце

Ольга Фурлет.  Функціональні напої на основі горіхоплідної сировини (студентка 11м-тх групи). Керівник – к.с.-г. н., ст. викладач Заболотна А.В.

-    Олександр Цибенко. Використання заморожених плодів вишні у виробництві кулінарної продукції (студент 11м-тх групи). Керівник – к.с.-г.н. доцент Василишина О.В.

Дякуємо всім учасникам за активну участь та цікаві змістовні доповіді. Бажаємо нових наукових звершень!

Колектив кафедри технологій харчових продуктів