Засідання кафедри технологій харчових продуктів в онлайн режимі
Викладачі кафедри технологій харчових продуктів Уманського НУС, маючи досвід спілкування в програмі ZOOM, 22 квітня 2020 року о 10.00 провели засідання кафедри в онлайн форматі з використанням даного сервісу.
Завідуючою кафедрою Іриною Заморською, яка була адміністратором онлайн засідання, на порядок денний було винесено ряд питань, зокрема підготовка до проведення студентської наукової Інтернет-конференції; стан освітнього процесу за дистанційними технологіями, необхідність мотивування студентів до вивчення навчальних дисциплін дистанційно в системі Moodle та готовність до проведення заліково-екзаменаційної сесії дистанційно; обговорено подальший план роботи співробітників кафедри, приведення у відповідність до ліцензійних вимог видів та результатів їхньої професійної діяльності.