Відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів
7 квітня 2020 року відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» в заочній формі на базі Уманського національного університету садівництва кафедри технологій харчових продуктів, Київського національного торговельно-економічного університету кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю та Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи.
Тематичними напрямами роботи конференції були: розвиток технологій харчових виробництв та ресторанного господарства: проблеми, перспективи, ефективність, сучасні технології зберігання сировини і харчових продуктів, інноваційні технології харчових продуктів функціонального призначення, використання харчових добавок у виробництві харчових продуктів.
У конференції взяли участь понад 50 осіб: викладачі вищих навчальних закладів, науковці, аспіранти, студенти, директори з біля 10 вищих навчальних закладів: Київський національний торговельно-економічний університет, Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ (м.Чернівці), Національний університет харчових технологій, Херсонський державний аграрно-економічний університет, Дніпровський державний аграрно-економічний університет, Полтавська державна аграрна академія, Сумський національний аграрний університет, Київський національний університет будівництва і архітектури, Дослідна станція «Маяк» Інституту овочівництва і баштанництва НААН (с. Крути, Чернігівська обл.).
За матеріалами конференції буде опубліковано збірник наукових праць «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів».
Колектив кафедри технологій харчових продуктів вітає учасників конференції!