ОГОЛОШЕННЯ! КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІ В КОНФЕРЕНЦІЇ!
«Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів»
в заочній формі
7 квітня 2020 року
Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції
«Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів»,
яка відбудеться
7 квітня 2020 року в Уманському національному університеті садівництва
Програмою конференції передбачено роботу наступних секцій:
1. Розвиток технологій харчових виробництв та ресторанного господарства: проблеми, перспективи, ефективність.
2. Сучасні технології зберігання сировини і харчових продуктів.
3. Інноваційні технології харчових продуктів функціонального призначення.
4. Використання харчових добавок у виробництві харчових продуктів.
Форма участі – заочна
Робочі мови конференції – українська, англійська
Для участі у роботі конференції просимо Вас до 6 квітня 2020 року надіслати на адресу tzppoudau@gmail.com
- заявку на участь;
-тези доповідей.
Адреса оргкомітету:
20305, вул. Інститутська, 1, м. Умань, Черкаська область,
Уманський національний університет садівництва
е-mail: tzppoudau@gmail.com тел. + 38(04744)3-22-12
Василишина Олена Володимирівна
(координатор конференції)
Інформація розміщена на сайті Уманського НУС та кафедри технологій харчових продуктів
http://www.udau.edu.ua