+38 (04744) 3-43-82
Меню

Вітаємо магістрів зі спеціальності 181″Харчові технології″ з успішним захистом кваліфікаційних робіт

17 – 19 грудня 2019 року на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУС відбулось засідання Екзаменаційної комісії. Всього на захист було представлено 30 кваліфікаційних робіт. Оцінка якості магістерських кваліфікаційцних робіт проводилась на основі критеріїв оцінки знань студентів. Об’єктивність зауважень рецензентів і виступів членів ЕК, дискусія, сприятлива ділова атмосфера, коректність запитань і змістовність відповідей створювали атмосферу творчої дискусії, що сприяло об’єктивності в оцінці знань.

Кращими роботами були відзначені роботи Михайлової Софії Андріївни на тему «Збереження якості та біологічної цінності швидкозаморожених десертних страв» під керівництвом ст. викладача Заболотної А.В., Персюн Марії Михайлівни на тему «Вплив способу пакування на якість заморожених ягід малини» під керівництвом доцента Заморської І.Л., Музиченко Оксани Василівни на тему «Вдосконалення асортименту та якості овочево-фруктових консервів для дієтичного харчування» під керівництвом доцента Матенчук Л.Ю. Захист магістерських робіт показав, що тематика їх є актуальною.

Щиро бажаємо вам творчих та наукових успіхів,  подальшого розвитку і зростання як професійних спеціалістів!

З повагою колектив кафедри технологій харчових продуктів