Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології»
21.11.19 відбувся І етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології» у 2019/2020 навчальному році.
В олімпіаді взяли участь студенти освітніх ступенів бакалавр та магістр.
Учасникам, що навчаються за освітнім ступенем бакалавр було запропоновано тестові завдання та завдання зі знання методик, які вимагають як знання теоретичного матеріалу, так і знань практичного характеру.
Учасникам, що навчаються за освітнім ступенем магістр було запропоновано творче завдання по розробці нового виду продукції.
Всі учасники олімпіади продемонстрували оригінальність та нестандартність мислення під час виконання творчих завдань. Результати з тестових завдань засвідчують, що всі учасники на досить високому рівні оволоділи теоретичними та практичними знаннями.
Переможцями І етапу олімпіади стали:
Освітній ступінь БАКАЛАВР
І місце – Губін Дмитро (студент 41-т)
ІІ місце – Бабієвський Володимир (студент 31-т)
Дубограй Вікторія (студентка 41-т)
ІІІ місце – Гончар Сергій (студент 11-кт)
– Шовенко Карина (студентка 31-т)
Освітній ступінь МАГІСТР
І місце – Савіна Марина (студентка 11-мтх)
ІІ місце – Ткачук Ольга (студентка 11-мтх)
ІІІ місце – Фурлет Ольга (студентка 11-мтх)
Щиро вітаємо наших переможців!
Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії, упевненості у подальших конкурсних випробуваннях та успішних сходинок у професійній кар’єрі!!!