+38 (04744) 3-43-82
Меню

Профорієнтаційна робота в Уманському професійному аграрному ліцеї

 

11 листопада 2919 року викладачі кафедри технологій харчових продуктів Уманського НУС Тетяна Волкова та Альона Заболотна з метою проведення профорієнтаційної бесіди та залучення випускних груп ліцею до подальшого навчання в Уманському НУС відвідали Уманський професійний аграрний ліцей. Зустріч майбутніх випускників ліцею з викладачами кафедри технологій харчових продуктів пройшла в дружній та приємній атмосфері, зацікавила їх, адже саме продовжуючи навчання на даній кафедрі вони можуть здобути вищу освіту за вже обраною спеціальністю.

Державний навчальний заклад «Уманський професійний аграрний ліцей» — один з найстаріших закладів області.  Тут здобувають професійну освіту близько 700 учнів. Більшість з них отримують професійну освіту з харчових технологій.

Серед учнів ліцею була проведена профорієнтаційна робота. Учні випускних груп Уманського професійного аграрного ліцею, що навчаються за професіями «Кухар, кондитер, бармен, офіціант» були ознайомлені із спеціальностями, за якими ведеться підготовка  В Уманському НУС та запрошені на навчання. Учні виявили інтерес до навчання в Уманському НУС, задавали багато питань та отримали на них вичерпні відповіді.

 Тож бажаємо майбутнім студентам успіху при вступі до Уманського НУС!

Альона Заболотна, старший викладач кафедри технологій харчових продуктів