FoReCH – МІЖНАРОДНИЙ ЕКСПОФОРУМ РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ТА КЛІНІНГУ
25-27 вересня 2019 року в м. Київ відбулась головна професійна подія сектору HoReCa в Україні – Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH.
26 вересня викладачі кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Уманського НУС та студенти інженерно-технологічного факультету відвідали наймасштабнішу виставку FoReCH, яка є вже багато років є комунікаційним майданчиком та виставкою ефективних рішень для індустрії гостинності. Виставка задає нові тренди руху індустрії гостинності шляхом презентацій новітнього обладнання, технологій, послуг та рішень, а також обміну передовим досвідом відкриття та управління бізнесу в секторі HoReCa.
Відвідувачі виставки мали можливість ознайомитись з продукцією понад 220 компаній з України, Італії, Китаю, Литви, Німеччини, Польщі, Туреччини та Франції, які представляли найсучасніше обладнання, продукти харчування для HoReCa, інноваційні рішення для облаштування готелів та ресторанів, клінінгове обладнання.
На виставці відбувається демонстрація не тільки продукту, але й його можливостей, реалізується багато проектів спільно з кращими українськими та світовими спікерами та шефами, які задають високий рівень для креативних ідей. Цікавими та пізнавальними були серії майстер-класів з ресторанної справи, майстер-класи від пекарів, кондитерів та шеф-кухарів з України та світу, конкурси для кухарів-професіоналів, де відвідувачі виставки могли не лише спостерігати за тонкощами приготування різних страв, а й продегустувати їх.
У межах виставки відбулась і For Coffee Community та InRestForum. For Coffee Community – це не лише професійна подія для кавової індустрії, а тільки кращі спікери, актуальні теми і нові підходи, які зможуть вивести кавовий бізнес на новий рівень. InRestForum це: управління, кухня, сервіс, персонал, маркетинг, концепція, тренди, професійний майданчик семінарів, який об’єднує найкращих спікерів – професіоналів ресторанної справи.
Студенти спеціальності «Технології харчування» висловлюють щиру подяку організаторам та шефам за можливість відвідати захід подібного рівня. Це було надзвичайно пізнавально, професійно, та смачно!
Майстер-класи та семінари стануть підґрунтям для формування майбутнього професіонала індустрії харчування, поштовхом до нових ідей та рішень.
Доцент кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Людмила Матенчук,
доцент кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Катерина Калайда