Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 215-річчю від дня народження О.Д. Нордмана
Кафедра технології зберігання і переробки плодів та овочів працювала за напрямом секції «Технологія зберігання і переробки плодів та овочів»
В роботі секції взяли участь 62 студенти інженерно-технологічного факультету та факультету менеджменту, а також викладачі кафедри, які є їх науковими керівниками. Керівник секції – професор Токар Анастасія Юхимівна, керівник гуртка – ст. викладач Заболотна Альона Вадимівна, староста гуртка – Топчій Оксана Валеріївна.
На високому науковому та технологічному рівнях з науковими доповідями студенти 11-мт групи.
Зі змістовними оглядовими статтями виступили студенти 41-т, 21-кт, 31-т, 31-тз, 31-гр та 11-кт груп.
В доповідях та презентаціях висвітлювались питання розширення асортименту та удосконалення технології виготовлення консервів з плодів та овочів, використання нетрадиційної сировини в харчовій промисловості, вдосконалення технології зберігання рослинної сировини й оцінка якості та безпечності отриманої продукції.
Доповіді студентів супроводжувались презентацією матеріалу на екрані мультимедійного проектора.
Заслуговують на увагу доповіді студентів Безверхній Владислав, Топчій Оксана, Нестерчук Євгеній, (студенти 11-т) Бондар Наталії (студентка 21-кт), Володівщук Діани, Персюн Марії, Музиченко Оксани, Пушкарук Ольги, (студенти 41-т), Трофуші Анастасії (студентка 31-тз), Очеретна Анастасія, Ротар Марина, Ткачук Ольга, Кривда Наталія (студенти 31-т групи)
Найкращими визнані доповіді:
I місце - студент 11-т групи Колпаков Владислав Ігорович з доповіддю «Оцінка якості і здатності до зберігання плодів перцю солодкого різних строків достигання»
Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда Катерина Василівна
II місце – студентка 11-т групи Федоренко Тетяна Миколаївна з доповіддю «Дослідження основних показників ягід суниці з метою використання її у виробництві соків»
Керівник – к. с.-г.н., доцент Заморська Ірина Леонідівна
III місце - студент 11-т Марченко Максим Миколайович з доповіддю «Визначення впливу попередньої обробки слив на вихід соку та його якісні показники»
Керівник – к.т.н., доцент Гайдай Ірина Володимирівна