Вітаємо Ірину Заморську з успішним попереднім розглядом дисертаційної роботи!
22 лютого на кафедрі технології зберігання і переробки плодів та овочів відбулось засідання міжкафедрального наукового семінару «Харчові технології та інженерія» щодо попереднього розгляду дисертаційної роботи доцента кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів ЗАМОРСЬКОЇ ІРИНИ ЛЕОНІДІВНИ на тему: «Теоретичне обґрунтування формування та збереження якості ягід суниці», що подається на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.
Науковий консультант – доктор сільськогосподарських наук, професор – Осокіна Ніна Максимівна.
Після доповіді Заморської І.Л. за результатами дисертаційних досліджень, були поставлені ряд запитань на які доповідач дала ґрунтовні відповіді.
Рецензентами дисертаційної роботи були: доктор технічних наук, професор кафедри прикладної інженерії та охорони праці Федоров В.Г., доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Найченко В.М., доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри овочівництва Улянич О.І.
Після їх виступу було надано слово науковому консультанту, котра позитивно охарактеризувала докторанта та її дисертаційну роботу.
В обговоренні доповіді взяли участь доктори с.-г. наук, професори Карпенко В.П., Господаренко Г.М., Токар А. Ю.
Усі виступаючі позитивно оцінили дисертаційну роботу Заморської І.Л. та рекомендували до подання в спеціалізовану вчену раду до захисту зі спеціальності 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.
Колектив кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів щиро вітає Ірину Леонідівну з успішним попереднім розглядом дисертаційної роботи та бажає швидкої реалізації всіх творчих та наукових задумів, наснаги в професійному зростанні та у майбутніх наукових пошуках!