Участь у конференції
24 листопада 2017 року в виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ) в рамках міжнародної виставки продовольчої продукції Ukrainian Food Expo відбулася конференція “Сучасна переробка ягід та фруктів”, в якій брала участь доцент кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Ірина Заморська.
Програма конференції включала питання:
1. Головні світові тренди вподобань споживачів. Сучасні види упаковки кінцевого продукту.
2. Ефективне керування переробним підприємством: стратегія та ефективність.
3. Інвестиції та перспективи розвитку індустрії ягід в Україні.
4. Побудова та розвиток бази постачань для підприємства.
5. Роль інновацій (R&D) для клієнтів підприємства.
6. Харчова безпека: як забезпечити контроль та пройти аудит іноземних компаній.
7. Підбір морозильного обладнання під різні культури.
8. Тонкощі сортування ягід.
Конференція була спрямована на підприємства, що працюють в галузі переробки ягід та фруктів.
Подія спрямована на існуючі переробні підприємства, що зацікавлені в підвищенні своєї ефективності. Головним завданням конференції було ознайомити українських виробників зі світовими трендами та вподобаннями споживачів, важелями ефективного управління виробництвом, харчовою безпекою та інноваціями в галузі переробки ягід та фруктів.
Питання, що висвітлені на конференції стануть в нагоді при викладанні дисциплін, повязаних з переробкою ягід та фруктів.