«Сучасний стан та перспективи розвитку харчової промисловості регіону» – науково-практичний семінар на кафедрі
16 листопада 2017 року на кафедрі технології зберігання і переробки плодів та овочів відбувся науково-практичний семінар «Сучасний стан та перспективи розвитку харчової промисловості регіону».
Головна мета семінару – узагальнення наукових і практичних досягнень у галузі технології зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва.
Учасниками семінару були представники підприємств ТОВ «Маїс» (м. Черкаси), ТОВ «Аграна-Фрут-Україна» (м.Вінниця), викладачі кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів, студенти 1-5 курсів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Зустріч була цікавою та корисною всім учасникам семінару, які обмінялись планами та координатами для подальшої співпраці. Випускникам кафедри було запропоновано працевлаштування на представлених підприємствах.
Кафедра і надалі організовуватиме такі зустрічі з представниками підприємств переробної галузі, для налагодження більш тісних зв’язків.