ВІТАЄМО З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ
17.10.17 відбувся захист дипломних проектів здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Спеціаліст» зі спеціальності 181 «Харчові технології»
Державна екзаменаційна комісія працювала в такому складі:
Голова ЕК:
|
Белінська С.О. |
д.т.н., професор, завідувач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торгівельно-економічного університету (м. Київ) |
Члени ЕК: |
Токар А.Ю. |
д. с-г. н, професор кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів; |
|
Заморська І.Л. |
к. с-г. н, доцент, завідувач кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів; |
|
Євчук Я.В. |
к.т.н., доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна. |
Теми дипломних проектів відповідали актуальним проблемам технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Тематика дипломних проектів була направлена на збільшення об’ємів виробництва консервованої плодоовочевої продукції, розширення її асортименту, покращення якості, підвищення рівня механізації виробництва, зменшення собівартості продукції і забезпечення її прибутковості.
Роботи були оцінені на «відмінно» та «добре».
Із 7 дипломних проектів оцінено на:
“5” – 4 ( 57,14 % )
“4” – 3 ( 42,86 % )
Абсолютна успішність 100 відсотків. Середній бал склав 4,57
“А” – 4 ( 57,14 % )
“В” – 2 (28,57 % )
“С” –1 ( 14,29% )
Найбільш якісно виконала роботу Олійник Катерина Володимирівна (керівник Пиркало Віталій Васильович) .
Результати дослідження дипломного проекту Миська Степана Степановича на тему «Проект будівництва заводу комплексної переробки вишні у смт. Шевченкове Черкаської» області рекомендовані до впровадження у виробництво (керівник Харченко Зінаїда Миколаївна)