Практична підготовка ‒ запорука успіху технологів Уманського НУС
Ніщо так не покращує засвоєння нового матеріалу та не прививає любов до майбутньої професії, як практична діяльність. Саме тому, в рамках практичної підготовки, кафедрою технології зберігання і переробки плодів та овочів було організовано поїздки для студентів 11-т групи інженерно-технологічного факультету на ТОВ «Сіріус-Агро», ПАТ «Білоцерківський консервний завод» та ТОВ «Аграна-Фрут Україна».
Студенти мали змогу особисто побачити технологічний процес заморожування плодів та ознайомитись з технологією консервування, зокрема зеленого горошку, дізнались чимало цікавого про асортимент готової продукції та потужності виробництва. На власному досвіді переконались щодо якості та натуральності сировини для виготовлення консервованої продукції.
Делегація Уманського НУС також відвідала славнозвісний дендрологічний парк Олександрія. З масою позитивних вражень та позитивним настроєм студенти повертались до стін рідного навчального закладу.
Студенти 11-т групи щиро дякують за проведену екскурсію керівникам підприємства, працівникам, які провели екскурсію, за їх люб'язність і професіоналізм, а також викладачам кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів, адже саме такі заходи дозволяють краще засвоїти навчальний матеріал та відчути всі тонкощі майбутньої професії. Сподіваємось, такі поїздки стануть гарною традицією нашого факультету.
Анна Слободяник, студентка 11-т групи