Вітаємо із захистом магістрів спеціальності 8.05170107 «ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ»
17 травня в Уманському національному університеті садівництва проводилась державна атестація студентів зі спеціальності 8.05170107 «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» проводилась у відповідності з нормативними актами Міністерства освіти і науки України.
Захист магістерських робіт студентів приймала екзаменаційна комісія у складі І. Ф. Малежика (голова екзаменаційної комісії, д.т.н., професор кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Національного університету харчових технологій (м.Київ), А.Ю. Токар (заступник голови ЕК, д.с-г.н, професор, професор кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів), І.Л. Заморської (к.с-г.н, доцент, в.о. завідувача кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів) та Я.В. Євчук (к.т.н., доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна).
Результати захисту дипломних робіт
Із 9 дипломних робіт оцінено на:
“
“
“
Абсолютна успішність 100 відсотків. Середній бал склав 4,55.
Найбільш якісно виконали роботи:
Лебєдєва Віктора Олександровича (керівник Заморська І.Л.)
Захист магістерських робіт показав, що тематика їх є актуальною.
Результати дослідження даних магістерських робіт рекомендовані до впровадження у виробництво, зокрема робота Кривої Ілони Петрівни (керівник Токар А.Ю.) на тему: «Оптимізація технології некріплених виноматеріалів з плодів яблуні інтродукованих сортів».
Навчальний процес в Уманському національному університеті садівництва зі спеціальності 8.05170107 «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» забезпечує викладацький склад випускової кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів.
Випускова кафедра має сучасну матеріальну базу, зокрема навчально-виробничу лабораторію з сушіння, зберігання продуктів рослинництва (плодів та овочів) у свіжому вигляді з трьома холодильними камерами. У навчально-науково-виробничому відділі є соковий цех і фруктосховище на 770 тон свіжих плодів. В історичному місці, де знаходився перший цех з виробництва плодово-ягідних вин, розміщено дегустаційну залу.
Рішення екзаменаційної комісії
1. Випускникам 2017 року інженерно-технологічного факультету, які в повному об¢ємі виконали навчальний план зі спеціальності 8.05170107 «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», успішно захистили магістерські роботи, присвоїти кваліфікацію «магістр» зі спеціальності 8.05170107 «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» з видачею їм диплома встановленого зразку.
Всього видати 9 дипломів.
2. Рекомендувати до навчання в аспірантурі:
Кузнецова Андрія Вікторовича
Катерина Калайда, секретар екзаменаційної комісії,
доцент кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів