+38 (04744) 3-43-82
Меню

Вітаємо із захистом магістрів спеціальності 8.05170107 «ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ»

17 травня в Уманському національному університеті садівництва проводилась державна атестація студентів зі спеціальності 8.05170107 «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»  проводилась у відповідності з нормативними актами Міністерства освіти і науки України.

Захист магістерських робіт студентів приймала екзаменаційна комісія у складі І. Ф. Малежика (голова екзаменаційної комісії, д.т.н., професор кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Національного університету харчових технологій (м.Київ), А.Ю. Токар (заступник голови ЕК, д.с-г.н, професор, професор кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів), І.Л. Заморської (к.с-г.н, доцент, в.о. завідувача кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів) та Я.В. Євчук (к.т.н., доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна).

 

Результати захисту дипломних робіт

Із 9 дипломних робіт оцінено на:

5” – 5 (55,5 %)

4” – 4 (44,5 %)

3” –  -

Абсолютна успішність 100 відсотків. Середній бал склав 4,55.

 

Найбільш якісно виконали роботи:

Лебєдєва Віктора Олександровича (керівник Заморська І.Л.)

 

Захист магістерських робіт показав, що тематика їх є актуальною.

 

Результати дослідження даних магістерських робіт рекомендовані до впровадження у виробництво, зокрема робота Кривої Ілони Петрівни (керівник Токар А.Ю.) на тему: «Оптимізація технології некріплених виноматеріалів з плодів яблуні інтродукованих сортів».

 

Навчальний процес в Уманському національному університеті садівництва зі спеціальності 8.05170107 «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» забезпечує викладацький склад випускової кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів.

Випускова кафедра має сучасну матеріальну базу, зокрема навчально-виробничу лабораторію з сушіння, зберігання продуктів рослинництва (плодів та овочів) у свіжому вигляді з трьома холодильними камерами. У навчально-науково-виробничому відділі є соковий цех і фруктосховище на 770 тон свіжих плодів. В історичному місці, де знаходився перший цех з виробництва плодово-ягідних вин, розміщено дегустаційну залу.

 

Рішення екзаменаційної комісії

1. Випускникам 2017 року інженерно-технологічного факультету, які в повному об¢ємі виконали навчальний план зі спеціальності 8.05170107 «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», успішно захистили магістерські роботи, присвоїти кваліфікацію «магістр» зі спеціальності 8.05170107 «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» з видачею їм диплома встановленого зразку.

Всього видати 9 дипломів.

 

2. Рекомендувати до навчання в аспірантурі:

Кузнецова Андрія Вікторовича

 

 

Катерина Калайда, секретар екзаменаційної комісії,

доцент кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів