+38 (04744) 3-43-82
Меню

Пізнавальна екскурсія студентів інженерно-технологічного факультету

 Студенти інженерно-технологічного факультету Уманського НУС під керівництвом доцента кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Ірини Гайдай здійснили навчальну екскурсію на лікеро-горілчаний завод «Nemiroff», що знаходиться в м. Немирів Вінницької області. 

Українська горілчана компанія "Nemiroff" - один з найвідоміших виробників лікеро-горілчаної продукції в Україні – являє собою унікальну виробничу систему замкнутого циклу.

Під час цієї екскурсії працівники підприємства провели дуже цікаву та змістовну лекцію для студентів, розповіли про передові технології виробництва, а також пояснили механізм всього процесу створення лікеро-горілчаної продукції.

Ми мали змогу побачити робочий процес та новітнє німецьке технологічне обладнання, дізнались чимало цікавого про асортимент готової продукції. На власному досвіді переконались щодо якості та натуральності сировини для виготовлення лікеро-горілчаної продукції.

Під контролем спеціалістів заводу абсолютно все, починаючи з вирощування високоякісної пшениці для виготовлення спирту, до продажу готової продукції на території України та за її межами. Особливого м’якого смаку алкогольні напої Nemiroff набувають завдяки використанню тільки зернового спирту найвищої якості, найчистішої артезіанської води та 100% натуральних добавок.

Традиції та секрети виробництва передаються від покоління до покоління, починаючи з 1872 р.

Асортимент продукції:

- горілки класичні – 4 види;

- горілки особливі – 4 види;

- гіркі настоянки – 3 види;

- лікери – 3 види;

- десертний напій ;

- елітна горілка "Premium";

- напій алкогольний "Кальвадос Український".

Вражає також міжнародна співпраця лікеро-горілчаного заводу: один з найбільших світових виробників міцного алкоголю, продукція якого поставляється в 82 країни світу.

Виражаємо велику подяку керівникам підприємства, працівникам, які провели екскурсію, за їх люб'язність і професіоналізм, а також викладачам кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів, які організували таку корисну і незабутню подорож.