+38 (04744) 3-43-82
Меню

ЗВІТ про проведення студентської наукової конференції на кафедрі технології зберігання та переробки плодів і овочів

 

5 квітня 2017 року відбулося секційне засідання студентської наукової конференції на кафедрі технології зберігання та переробки плодів та овочів інженерно-технологічного факультету. Всього присутніх на конференції 31студент та 13 викладачів.

У засіданні взяли участь:

- 13 викладачів кафедри технології зберігання та переробки плодів і овочів.

- студенти 4 курсу інженерно-технологічного факультету, що навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» ОКР «Бакалавр»  у кількості 8 студентів;

- студенти 5 курсу інженерно-технологічного факультету, що навчаються зі спеціальності "Харчові технології» ОКР ″Спеціаліст″ у кількості 16 студентів;

- студенти 5 курсу інженерно-технологічного факультету, що навчаються зі спеціальності  "Харчові технології» ОР ″Магістр″ у кількості 7 студентів;

З науковими доповідями виступили 16 студентів, доповіді супроводжувалися демонстрацією відповідних слайдів та наглядних матеріалів. Студенти представляли доповіді на актуальні теми. Так, було представлено результати наукових досліджень стосовно загальних показників якості різних груп консервів, удосконалення технології заморожування плодів та овочів. Значна увага була приділена стандартизації та метрологічному контролю та нагляду.

Кращими були відзначені доповіді:

- студента 41-т групи Безверхнього Владислава Валентиновича на тему «Непрямі показники якості некріплених плодово-ягідних виноматеріалів»,  керівник – професор, доктор с.-г. наук  Токар Анастасія Юхимівна – І місце;

- студентки 51-тс групи Маринич Наталії Сергіівни на тему «Підвищення харчової і біологічної цінності консервів «Сік персиковий з м’якоттю і цукром»,  керівник – викладач Миронюк Сергій Степанович – ІІ місце;

- студентки 41-т  групи Михайлової Софії Андріївни на тему «Значення міжнародної стандартизації для розвитку промисловості та торговельних зв’язків між державами»»,  керівник – викладач Пиркало Віталій Васильович – ІІІ місце.

Серед учасників конференції були також відзначені доповіді Федоренко Т.М. (керівник -  викладач Миронюк С.С.) та Заболотній Є.Л. (керівник -  доцент, канд..с.-г. наук Заморська І.Л.)

 

 

В.о. зав. кафедри технології

зберігання та переробки плодів і овочів                          І.Л.Заморська