+38 (04744) 3-43-82
Меню

I ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗА НАПРЯМОМ ПІДГОТОВКИ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ»

Відповідно до наказу Міністерства освіти 09.12.2016 року №1495 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році» з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців пошуку молоді, стимулювання її творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету та згідно з Положенням Всеукраїнської студентської олімпіади та наказу Уманського національного університету садівництва від 15 грудня 2016 року № 20-08/168 було проведено І етап олімпіади з спеціальності технологія зберігання та переробки плодів і овочів.

Згідно наказу було створено комісію для розробки конкурсних завдань і критеріїв оцінки їх виконання та проведення олімпіади у такому складі:

Голова комісії - професор Токар А.Ю., члени комісії: доцент Калайда К.В., доцент Матенчук Л.Ю., доцент Гайдай І.В., доцент Мамелюк Н.С., викладач Волкова Т.В., викладач Миронюк С.С.

В олімпіаді брали учать 20 студентів 4 курсу інженерно-технологічного факультету з напряму харчові технології.

Учасникам було запропоновано 3 завдання, які вимагають як знання теоретичного матеріалу, так і знань практичного характеру.

Результати олімпіади засвідчують, що всі учасники на достатньому рівні оволоділи теоретичними та практичними знаннями в межах навчальної програми.

Учасники олімпіади продемонстрували оригінальність та нестандартність мислення під час виконання завдань.

Переможцями І етапу олімпіади стали:

І місце – Колпаков Владислав Ігорович – студент 41-т групи;

ІІ місце – Федоренко Тетяна Миколаївна – студентка 41 –т групи;

ІІІ місце – Півень Анастасія Сергіївна – студентка 41 –т групи.

Серед кращих робіт були також зазначені роботи Безверхнього Владислава, Кольцової Юлії, Михайлової Софії та Топчій Оксани.

Переможці І туру олімпіади візьмуть участь у IІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Харчові технології» зі

спеціальності «Технології зберігання, консервування і переробки плодів та овочів».

Вітаємо переможців та бажаємо їм успіхів в наступному етапі!

Колектив кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів