+38 (04744) 3-43-82
Меню

Силабуси

2020 р.

Контроль якості та безпеки продукції харчових виробництв

Технології харчових виробництв

ВК_Методи контролю якості продукції галузі

ВК_Технологія зберігання і переробки зерна

ВК_Технологія консервування плодів та овочів

2021 р.

Безпека життєдіяльності (з основами охорони праці)

Вища математика

Вступ до фаху

Економіка та управління харчових виробництв

Інженерна і комп’ютерна графіка

Іноземна мова

Історія та культура України

Комп'ютерні технології

Основи правознавства

Промислова екологія

Процеси та апарати харчових виробництв

Стандартизація, контроль якості та безпечність продуктів харчових виробництв

Теоретичні основи харчових виробництв

Технології харчових виробництв

Технологічне обладнання харчової промисловості

Українська мова

Фізика

Фізичне виховання

Харчова хімія

Хімія

ВК_Технологія зберігання зерна

ВК_Технологія зберігання і переробки плодів та овочів

Останні новини

НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»Читати повністю

НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

11-12 квітня 2024 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» 2023-2024 н.р.

Читати повністю

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ  ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 Харчові технологіїЧитати повністю

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 Харчові технології

Всеукраїнська студентська наукова конференція (приурочена 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського)

Читати повністю

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «ІГРИ ЗАВОДІВ 7.0»Читати повністю

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «ІГРИ ЗАВОДІВ 7.0»

Студенти спеціальності «Харчові технології» прийняли участь в проєкті «Ігри Заводів 7.0», який проходив з 26 березня по 3 квітня. Студенти мали можливість прослухати вебінари, де провідні експерти з різних галузей виробництва поділяться внутрішніми процесами у сфері FMCG та харчової промисловості та поспілкуватися з спікерами з різник компаній.

Читати повністю

ЦІКАВИЙ ДОСВІД ВІДКРИТИХ ЛЕКЦІЙ ІЗ ВИНОРОБСТВА ВІД ПРОФЕСОРА З ФРАНЦІЇЧитати повністю

ЦІКАВИЙ ДОСВІД ВІДКРИТИХ ЛЕКЦІЙ ІЗ ВИНОРОБСТВА ВІД ПРОФЕСОРА З ФРАНЦІЇ

На запрошення "Укрвинпром" та Університету Бордо 05.04.2024 року викладачі, аспіранти та студенти Уманського НУС долучилися у якості слухачів до першої лекції на тему "Основні тенденції споживання вина у світі" із серії освітніх заходів в галузі виноградарства і виноробства! Великий пошук знань і розуміння, чому саме ми вибираємо вино, про еволюцію його споживання та сучасні тенденції – це лише кілька тем, які розглядалися під час заходу.

Читати повністю

Всі новини